Puta MàKina !


diumenge, 29 de juny del 2008

Pk! Almeda - Montserrat: Superat

Disabte 28 de Juny, a les 19:30 de la tarda 3 dels components dels Puta MàKina acompanyats de dos aventurers més, que desde aquí aprofito per saludar (Víctor i Carlos), començavem a caminar desde Cornellà cap a Montserrat ... 56,318 km.
Comencem molt forts, a un ritme realment alt ens anem menjan els kms sense adonar-nos. Passem dos avituallaments i arrivem a un polígon on ens tenen preparat el sopar, ja portavem 3 hores caminant. Sopem ràpid i continuem, ja és de nit i encenem els llums, després de caminar una estona arrivem a un corriol molt guapo i a continuació enfilem una pista ample amunt fins al següent avituallament, fem un glop ràpid, hem canvio les plantilles i seguim. Polígons, carreteres i urbanitzacions per un tubo i les hores van passant cada cop més a poc a poc ... les 2, les 3, les 4, les cames comencen a fer mal, els tormells, els genolls, la planta dels peus ... fins i tot el ronyons. Avans d'arrivar a Olesa ens esperava una baixada que ens va acavar de trencar, duríssima.
Arrivem a Olesa, ens fotem un donut de sucre, hem canvio els mitjons i seguim ... ja falta menys, només ens queden 15 kms. però seràn els més durs. Agafem la carretera de Manresa, i després de caminar força estona, ens desviem a la dreta direcció a La Puga. Allà es quan el xute de glucosa hem devia fet afecte ... li fotem molta canya, però molta. Arrivem al Aeri, jo ja anava coix ... comença el suplici, l'ascens a Montserrat una mica menys de dues hores duríssimes ... no recordo res semblant, però quan ja estavem bastant amunt, comença a sortir el sol i les vistes son espectaculars. Només per això ha valgut la pena ...
Paral.lelament, avui a les 7:30 hem tingut sortida betetera, convido al participants a que ens en fagin 5 cèntims.
Fins aviat.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats peregrins Montserratins!!!!

Lo nostre de la bici una mariconade comparat amb la vostra gesta.

De tota manera una sortida no tan apasionada com la vostra , però bona. Amb una baixada que com ja sabeu vosaltres és per disfrutarla.

P.D. Arnau a la teva amiga no le donat recors teus perque estaba una una mica atabalada.

Anònim ha dit...

Hostia Maveck felicitats per la currada , nomes de pensar-ho ja em canso tito.....jo no ho podria fer ja que no em deixen entrar a Montserrat , la Montse (en la intimitat) me la te jurada jejeje !!!

Anònim ha dit...

Ei canalla!!!
Moltes felicitats als Montserratins.
Però,... ja vareu possar algun ciri a la verge? Perque sino,... a que ve el pereginatge? jejeje

Au molts records a tots de de Granada.
Sigueu bons.
Ah!!! per cert, si no hi ha res de nou durant la setmana els del Cid teniu sopar d'avant-matx el divendres al Local Social. (ja confirmareu)

Anònim ha dit...

Nomes amb queda felicita a tutor.
Aquesta setmana mirare de surti, fins aviat.

Anònim ha dit...

Disculpeu: (tuthom)

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS PER TOTS, PER AQUELLS QUE HO VEU ACONSEGUIR I PER AQUELLS QUE HO VAREU INTENTAR. TOTS SOU UNS CRAKS !!!!!!

PER LA PART QUE EM TOCA, DIUMENGE DESPRES DE NO SORTIR 2 MESOS MINIM, LA SORTIDA VA SER DE MOLTA CANYA. LA SERRA DE L´OBAC ME LES VA FER PASAR PUTES.

PERO JA SABEU, SARNA CON GUSTO NO PICA, I COM DIUEN ELS MEUS COMPANYS LA BAIXADA SU VALÍA.

SI NO IA RES DE NOU ENS VEIEM DIVENDRES.

PETONETS.

Anònim ha dit...

Hola a tots.
La Montse(com diu l'Obélix), diu que molt macos els PKs, bufonets ells, però li faltava un, be, diu que no passa res, que es recuperi aviat per Diumenge estar a tope i que l'any vinent segur que arriba.

La sortida de l'Obac, guapísssima.

Records al de Granada, per cert, la piscina està de pura mare i després del bany una sortideta de 20kms. per anar entrenant, oooohhhh, quina vida més dura, jejejejejejejejeje.

Ens veiem Divemdres si no passa res.

Anònim ha dit...

eiiii!!!! ke tal cracks!!! va star wapa la sortideta eh?? després d`esmorzar fa por començar a pedalar eh?? jajajaja. Mira k no dirli res al méu amor platònic jejeje.

Nosaltres, cm diu en Maveck vam patir bastant xo ho vam aconseguir i ens van donar un diploma i una medalla!!!! oleeee, ke bonic k es Montserrat i més d la manera k hi vam arrivar jajaja.

Buenu, divendres suposo k no hi haura sopar al l.s no? x el k feu vosaltres xl tema del Cid, buenu iwalment ja direu alguna coseta ok?? bona setmanaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

@@pk comentari anterior

Anònim ha dit...

Hola marikites!!!!!
Arnau estàs viu!!!!! que bé.
Divendres podreu recollir la nova equipació 2008. Em el Marc em parlat de mirar de fer la foto oficial aquet cap de setmana , ja direu quelcom.
Petonets!!

Anònim ha dit...

eiiii canalla!!!!
@@PK, encara que els "mega-hiper-tera-cracks" (jajajajaja) del Cid, fem un sopar això no vol dir que s'anuli el habitual dels divendres. en aquest cas els convidats som nosaltres. (Lo pillas??, convidats!!!) jajajajaja
Vesino!!!! ja m'ho han xivat, que entre-setmana t'entrenes!!! "ke kabrooooon"!!! jejejeeje
Departament de disseny: ja era hora!!!! jajajajaja (també "ke kabroooon").
a la resta que us la piqui un poll!!! jajaja
Es que,...
Es que,...
les tapetes granadines no perdonen! jajajaj
Apali canalla,
que us sigui lleu!

Anònim ha dit...

Hola Putamaquineros !!! aquest estiu vull anar a fer per una via verda Tortosa-Alcañiz amb la meva dona (l'any passat vaig fer Pinell-Arnes) algu ha fet alguna d'aquestes rutes ? la de Tortosa a Pinell i la de Arnes a Alcañiz vull dir....
Estic buscant info i tampoc trobo massa (freaks ajudeu-me)
Lo de la foto de grup com esponsor prefereixo una tetuda amb la samarreta mullada insinuant aixi la penjare al despatx .....

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb en Obelix, que la foto oficial, molt millor una tetuda amb la samarreta mullada.
Jo poso a samarreta.
Qui posa la tetuda? jejeje

Apali,

Anònim ha dit...

Hola gent!!!! TLM, gràcies x l`aclariment de "convidats" jejeje, nose jo em pensava ke seria alguna cosa intima... entre vosaltres... x dir-vos les vostres cosetes jajaja, ja he parlat a8 amb d Ant. i Mari@n. Inga k ja us keda poc xl cid!!! akest finde li hem d donar caña a les came eh?? Mari@n, els maillots tan molt wapos, felicitats xl treball, Dn Anton, divendres et dic algo del casc ok?? inga peña, fins divendres!!!!!!!!! la liareeeeeeeeeeemm!!!!! jajajja

P.D algú sap algo den Maveck??

Anònim ha dit...

Companys, avui he tingut un accident amb al bisi. He chucat amb un altre ciclista de cara, la ostia a estat espectacular. Per sort tot s’acabat amb quatre rascadetes de res. Estic fet un toro.

Pd. Diumenge a on?