Puta MàKina !


dimecres, 2 de juliol del 2008

Pk! Equipació 2008 i Foto Oficial de tot l'equip

Benvolguts companys puta makineros ... es nota que arriven les rebaixes ... tothom estrena prendes de roba per aquesta època de l'any i nosaltres no serem menys que ningú. Ja és oficial ... la notícia que feia temps que anunciavem ja és una realitat, les noves equipacions ja estàn preparades, les tenim al Local Social a punt per ser estrenades aquest cap de setmana. Atenció però, l'entrega es durà a terme seguint un protocol, no serà fins divendres que no es podràn passar a recollir per el Local Social a partir de les 9 el vespre. Aprofito per recordar-vos que el mateix divendres tenim sopar/reunió per acavar de pulir alguns aspectes de la sortida del Cid.
Fins aquí tot entès ?? Molt bé. Ara bé el més important, és del tot necesari que diumenge es faci la foto oficial de la temporada 08-09, és per aquest motiu que desde aquí faig una crida a tots el components del equip Puta MàKina! per qué el diumenge poguem aconseguir reunir-nos tots amb les noves equipacions, es clar. Repeteixo, hauria de venir tothom ... encara que després algú hagués de tornar-se'n cap a casa sense fer la sortida, és igual, per lo menys poder estar tots junts per fer la foto i prou. Podem quedar tots com sempre, a les 8 al Local Social.

Presi, aprofito per demanar-te que siguis tú el que fagis els honors. Hem sembla que ets la persona més indicada per realitzar aquest tipus de treball, si no recordo malamanet tú tens un tripode i una càmara amb condicions. Ja diràs quelcom.

Respecte a la sortida, la veritat és que no tinc gaire clar què vol fer la gent. Per una banda penso que ens interesa fer sortides llargues per agafar un bon fondo de cara a la sortida del Cid. Per altre banda també seria bona idea fer una sortida normaleta i acavar a algún Petaskes entaulats celebrant l'arrivada del estiu i les vacances que alguns comencem aquest divendres !!! Com que encara tinc molts dubtes deixaré que sigueu vosaltres els que decidiu quina sortida voleu fer ... o sigui que vinga va ... ja teniu feina.

PD: No hem falleu el diumenge !! Us hi espero a tots !!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Compteu amb mi, jo tinc que ser dore a case, osease; fer un Petaskes per mi Ok desprès amb quedo a caseta. Divendres pesare a recollir equipasió, sopar no, tinc que fer de taxista.

Anònim ha dit...

Hola Senyors

Felicitat als caminador per la "gesta" Monsarratina per desgracia ja se el que es fer una camianata d'aquest tipus i trencarte els lligaments i perdre les ungles dels dits grosos del peus...pero d'aixo ja fa molt de temps i ara ja puc tocar la guitarra perfectament......en quan al tema del sopar ok, el que tinc complicat es poguer estar el diumenge per la foto, si el divendres estem tots recollin la equipasio la podriem fer aquest mateix divendres, sino es aixi ja la fare que el Presi domina el fotoshop.

Siau

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiiiiiii!!! Aixó vol dir que tindrem que trencar la guardiola ?
Bé, farem tot el posible per poder ser solidaris (sponsors).

Pel que fa a la foto, cap problema la OLYMPUS Mju 1000- antivivrator, fara la feina perfectament. El que pot ser més dificil sera amb el personal que no vingui. El Photoshop fa maravelles, però no miracles.
Portare l´equip el divendres i ja vorem que podem fer desprès.

Fins divendres nenes !

Petonets.

Maveck ha dit...

Ok! PRESi ets el millor.
Estigueu preparats per qualsevol cosa ... és possible que el mateix divendres ens fem la foto. Semba ser que hi ha qui el diumenge té altres obligacions que no permetràn que es pugui dur a terme la multitudinària trobada. És per això que s'ha proposat que aprofitem el divendres que la gent vindrà a recollir el maillot nou per fer la foto. No està malament, en tot cas estigueu preparats i porteu els calçotets nets, per si de cas.

@@pk, et vaig trucar per dir-te que tinc la teva samarreta groga que duies per fer l'Almeda-Montserrat, quan ens veiem te la torno.

Nois, demà començo vacances !!!
Quines ganes !!

Anònim ha dit...

Hola marikites!!!!!

Esteu afectasts per la calor? , teniu l'ordenata espatllat? , sou una colla de perrucos?, no sabeu que posar?, sou una colla de cagabandurries!!!!!! TOTS.
Aquet bloc està més aburrit que la Vanguardia.

Be marikites ens veiem al soparet ,
Fins aviat

Anònim ha dit...

Mrikitas, que encara us dure la resaca?