Puta MàKina !


diumenge, 14 d’octubre del 2007

Pk!! Sant Llorenç Savall

Puta màKines !!

L'el.lecció està feta ... desprès de tenir durant tota la setmana passada penjat al post vosaltres per una aplastant majoria heu decidit ...

Montserratina: 4 Vots

Falconada: 15 Vots

Es pot dir que ja tenim sortida per el cap de setmana del 28.


Ara anem a per el següent cap de setmana, sembla ser que el a Sant Llorenç Savall s'organitza una cursa, bueno, concretament 3 curses. La Marxa d'Or d'uns 60 Kms., una cursa de 30 kms. i una altre de 15 kms.

Suposo que la que ens interesa és la de 30 kms. doncs bé, el preu és de 20 €, el nivell mitg-alt i la sortida a les 09:30 desde la casa cultural de Sant Llorenç. Les pre-inscripcions s'haurànm de fer efectives avanç del 18 d'octubre (dijous) i la participació està limitada a 400 beteterus. Si clikeu a sobre la imtage de l'esquerra podreu veure el triptic amb la resta de la informació necesària ...

Nois, crec que pot ser una bona sortida ... Tlm, bona feina !!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia que pasa amb deixeu mes acollonit

Anònim ha dit...

bondia nois. ahir va ser una sortida increible,va haveri una mica de tot,pujades baixades piques de tota clase petits intens de agresio,en fin molt guapa.
respecta a st,llorenç, com pudeu veura el marc s´ha adalantat,com be diu l´escripcio s´ha de fer abans del dia 18,ja direu algo,pero no us encanteu,quedan pocs dias,la falconada va pel mateix cami,maxim aquesta setmana per l´escripcio,son places limitades,

Maveck ha dit...

Collons, quin èxit !!!
A veure chavalitos, que com molt bé diu el Sr. Ferr@ el dia 18 és demà pàssat i aqui encara no ha respirat ningú. Pregaria que els que hi van diguin alguna cosa per saber quants serem ...
Instruccions:
Heu d'imprimir el triptic que teniu a l'enllaç (la foto de la 10 marxa d'or) i omplir-lo amb les vostres dades. Fer una trànsferència de 20 € al nº de compte 2100 1111 32 0200033690 indicant el vostre nom, cognom i data de naixement. Finalment, el dia de la cursa s'ha de portar el resguard del pagamanent i la butlleta emplenada i signada.
Per als despistats o els que es vulguin incorporar a última hora, es podràn inscriure a la cursa 15 min. abans de la sortida sempre i quan quedin places (límit 400 inscrits).
Nenes ens hem d'afanyar, ok?? Jo avui he parlat amb Don Antonio i m'ha semblat que hem deia que en Tlm i En Tuner@ s'hi apunten, suposo q en Don Antonio també ??
Estic segur q l'@@pk no fallarà ...
Ja direu qui s'hi apunta ...
Apa bona nit !!

Anònim ha dit...

bondia noi.aquest bloc al pas que anem li quedan 2 telediaris.jo ja mi inscrit a la falconada.de st,llorenç nomes queden 2 dias per apuntarse,si ens apuntem s´ha de dir ja, pq no pudem arriscanse anar alla sensa esta apuntats i que despres ens diguin que no podem.
si us i fixeu be, al de la foto del recor de velocitat s´ha sembla una mica a mi.no fa falta que feu cap comentari

Maveck ha dit...

Ferr@ nosé pas que els hi passa a la gent ...
Nois, hem sap greu però la fisio m'ha recomenat no fer el burro encara amb la bici ... o sigui que aquest diumenge no sortiré ... hem sap greu pq en tinc moltes ganes i al @@pk fins i tot l`hi vaig dir que hi aniría. El que si m'agradaria fer es sortir a rodar una mica per veure saber com hem sento a sobre la bici ... però serà algo molt suau. Ho dic pq tinc entés que tant el Pirat@ com el Tuner@ el diumenge no aniràn a Sant Llorenç i si volen podem fer una miriconadeta de sortida per els vols de Sabadell i Castellar.
Queda dit ... ja direu alguna cosa.
Sr. Ferr@ m'has de dir on et vas comprar el casco ... jejejej
Veure que en els enllaços hi han novetats ... a veure si us agrada.
Apa vaig a fer nones !! Bona nit.

Anònim ha dit...

hola gent!!! jo tb tic apuntat a la cursa... sempre amb l`hora al cul jejeje a8 he fet una classe d`spinning i ta guapissim!!!! diu que es nota el diumenge jejeje. a8 tb m`he trobat a la dona de`n tlm i hem estat xerrant davant del club una estona (records...) ah... tlm cuidado amb l`avió de tornada eh... fins diumenge ah per cert, a quina hora quedem al bogey?????

Anònim ha dit...

Estimats amics i companys:
Amb sembla que aquesta setmana esteu tots mol ensopits, deu ser la tardor?
Jo no aniré a Sant Llorens, amb quedaré amb la reste de lesionats i altres rajillas a fer un programa específic de entrenament mes suau,.
Espero que u peseu mol ve i que deixeu el nom de Puta Marina ven alt.
Ja e fet la inscripció a la Falcunada, aquesta si

Anònim ha dit...

Helouuuuuuuuu babys....

No ser com dir-ho, però aquest diumenge tinc un cumple d´un amic amb la meva filla petita. No puc faltar.
Aixó comença a ser dramátic, estic panxut i les cames em pesan, total fet una merdeta.

La FAlconada... mama, tinc por !

En fí, veurem si puc posarme al día la setmana vinent.

Una abraçada a tots...

Maveck ha dit...

Sou uns marikites !!!
Quina setmana més moguda ... a la feina ... pq al bloc l'hi ha hagut de treure la plos ...
Bueno, a lo que anem ... el diumenge a les 8 al LS ... tot Déu !!
Després es faran dos grups, els que pujaràn a Sant Llorenç i els que ens quedarem a fer una sortideta de escalfament ...
Per aquests últims, s'ha posat en contacte amb mi el Jipi i m'ha comentat si us venia de gust sortir per les seves terres ... Sant Quirze, així fem algu diferent ... l'hi he dit que vingui el diumenge i ho parle'm, ok ??
Apa senyors ... demà ens veiem !!

Anònim ha dit...

OK fins dema

Anònim ha dit...

fins demà a les 8... i, si sr ferr@ tens una lleugera retirada a aquest boig que baixa a 210 kms/h jejeje adewwww

Maveck ha dit...

Ei, quina pallisa ens han fotut els del Yellow Submarin !!!
Bueno, més val no fer sang ...
Demà, els que no pugin a Sant Llorenç, que portin bocata pq no tenim gaire clar a on anirem ... o sigui que més val portar-se alguna cosa no fos cas que ens quedem senes jalamenta.
Per cert, El Sr.Tuner@ serà baixa i en Jipi m'ha confirmat que vindrà. O sigui que continuem siguent tres. Fins demà !!

Maveck ha dit...

Ei!! Bueno ... al final hem sortit 4 Putes Makines !!
Sortideta força entretinguda ... per no voler fer massa hem sortit cap a Castellar i com que ens trobavem bastant bé hem acavat fent el Puig de la Creu ... després baixadeta i esmorzar com Déu mana.
Espero notícies del grup de Sant Llorenç, espero que tot hagi sortit com estava previst.

Anònim ha dit...

.... buenu... heu fet un puig?? no està malament... només que nosaltres hem fet cuasi 30 km x st llorenç amb corriols, pujades, baixades, trialeres, fang i amb moltes emocions... xo bueno, un puig... pensava que no havieu pogut arrivar ni a cal pare jajajajajajaja es coña, d puta mare tot, la sortida, habituallament, arrivada i tot plegat. espero que us ho hàgiu passat bé tots ok? que passeu una bona "puta" semana!!!!

P.D. maveck el dilluns si puc et deixo el gps al L.S ok?

Anònim ha dit...

Si companys si, Sortidete relaxada?, i una merda, com tiren aquesta colla de marikas.tod i estan lesionats. Si, em fet un Puig, pero la butifarra i els chupitos no els perdonem.
Ja veig que tot a nat ve per Sant Llorenç, coolloonuuut…….
A reveure, fins al la Falconada amb esperit renovat.

Anònim ha dit...

Hola soc el gipi... i visca raikonen...jejejejje.
Hamilton...trata de arrancarlo!!!!
Alonso...busca't equip noi!!!!
Per cert molt bona sortideta aquest matí i tranquileta,relaxadas,eh nois...ejejejejejejeje!!!!Bona setmana a tots i bona falconada a tots el pròxim diumenge!!!!
adeu

Anònim ha dit...

Gipi: maveck com veus he pogut incorporar comentari,per fi!!!
No serà q molt bill gates...no soc,no??? jejejejejejejj
Com he dit abans...bona setmana i bona sortideta diumenge

Anònim ha dit...

Gipi, ven vingut al bloc, i visca Ferrari

Anònim ha dit...

Gipi:
De la manera que has pujat el Puig de la Creu, tens forces numeros per ser un Puta Màkina !! jejeje
La veritat es que la sortideta ha estat bé ... bueno, les ganes que tenia d'agafar la bici eren enormes ... si haguessim fet qualsevol altre cosa també hauria disfrutat. Per cert, parlant de la propera sotida ... vaig fer un nou post, no ??

Anònim ha dit...

gipi: Maveck no tornis a deixar-me la makina q tens... q em buscaràs la ruina a casa!!!!
Ostres,Pirata...seguir-te a la baixada ha estat flipant però les creuades q he hagut de fer... millor les podria explicar el Jordi,per cert un tio trempat i q va com un dimoni,!!!!!
Amb vosaltres i la resta d'integrants de puta makina...q tremolin els participants de la falconada...jejjjeejejejjejje
Adeu makines i bona nit

Anònim ha dit...

Hola Senyors
Records desde San Sebastian, i visca Ferarri i la novia de Briatore!!!!!!!
Dit aixo, e intentant recuperar-me de la tranquila, pel collons, sortideta de ahir, estic intentant mentalitzar-me per la del proper diumenge, gipi "el rei de los derrapes" demanat l´uniforme de Puta Makina, perque tindras que seguir venin, quan acabis amb la baixa paternal.

Una abraçada a tots

Jordi