Puta MàKina !


diumenge, 25 de maig del 2008

Pk! 240º

Quina sortida !!
Sabadell, 8:05 del matí, el cel estava tapat, havia plogut bastant durant tota la nit ... però ara havia parat. Tinc un sms del Pirat@ dient que a Castellar està plovent i que no surt ... com que ja havia passat bastant temps del sms penso que algú estarà a baix, baixo i ... no hi havia ni una ànima ... truco al @@pk i quedem que sortim pq som uns autèntics des-cerebrats. El paso a buscar per casa seva i començem a enfilar la rambla amunt, baixem al riu i anem cap a Castellar, que podem fer ?? Com no podia ser d'una altre manera ... enfilem el Puig cap amunt ... passada la font comença a ploure ... cada cop més aigua ... i més aigua. Arrivem a la cadena i decidim baixar pq cada plovia més. La baixada del Puig ... sençillament espectacular !! Arrivem al Petaskes en mig d'un diluvi i ens han vist tant xops que ens ha deixat unes tovalloles per poder asecar-nos una mica. Super esmozar amb porronet café i xarrups ... només us diré una cosa, el títol del post dóna una pista per saber els xarrups que ens hem fotut cadesqún !! Només heu de dividir per els graus d'alcohol que té l'orujo d'herbes ... i sabreu els xarrups que ens hem fotut el màkina i jo per entrar en calor !!
Acavem l'ampolla, i després de parlar amb el Tuner@ decidim agafar les bicis i tornar cap a casa, continuava plovent molt ... "anem ràpid ... passem per el riu" ... diem. D'entrada, a la baixada de Castellar cap el riu ... ens trobem una clavaguera desvordada. Podeu imaginar com plovia ... Ja anavem xops !! Com que ja no ens podiem mullar més ... decidim disfrutar de valent i enfilem els mil llacs ... quina manera de fer l'animal !! Arrivem a Can Deu i d'allà creuem Sabadell fins al Local Social.
Al final ha valgut la pena ... francament, al principi fot molt pal mullar-se ... però un cop estàs pedalant oblides la pluja i difrutes moltíssim. Als demés res, dir-vos que ha estat una llàstima que no hagueu vingut ... crec que és una experiència molt maca.

Bona setmana a tothom i fins diumenge !!

49 comentaris:

Anònim ha dit...

Des-celebrats!!!!
Frenadol , couldina , dol men , cualsevol d'aquestes podrà anar bé.

P.D. Mel i llimona calenta.
Con dos cojones!!! Felicitats.

Anònim ha dit...

PK´s ... alucinants !!!

... ia reportatge fotogràfic ???

jo tic com una bota... ví, cava i copa... total a 240º però en sec.

Felicitats !!!!!

Anònim ha dit...

Juventud, els meus ossos,ja no estan per fe aquestes aventuras, no dubto que a sigut mol divertid,
8,0 h. plovent dintre el llit, tambe es una pasada.

Anònim ha dit...

i despres estarem dues setmanes de baixa per un constipat!!
si es que ja ho diu la sabiduría popular: alla on no n'hi ha, no en pot rajar.
Apali canalla, que la setmana us sigui lleu.

Anònim ha dit...

Bona nit, "insensatos".
Bona nit, "rajilles".

Si senyor, amb dos collons, mullats per dintre i per fora, encara que avui el dia demanava llit fins al migdia i només mullar-se per dintre.
La meva més sincera felicitació i admiració.

"En resumiendo": Esteu penjats!!!

Bona setmana a tothom i ens veiem Diumenge si NO plou.

Adéu.

Anònim ha dit...

que guai malparits , no hi ha res mes maco que correr o anar amb bici sota la pluja...despres arribes a casa i per acabar-ho de rodonir et fots vestit a la dutxa ben calenta , sabates i tot !!! us ho aconsello , es FRIKI pero es d'aquelles coses que ens fa ser o sentir diferents

Maveck ha dit...

Sí senyor, Obélix ... tú si que saps el que és bo.
La veritat és que ara ho penso i començo a ser una mica més concient de la bestiesa que hem fet avui ... realment tenia moltes ganes d'anar amb bici. Una vegada més haig de donar les gràcies al @@pk per estar al meu costat en aquest moments tant especials.
Per motius de seguretat ... no hi han fotos que puguin posar-nos en cap compromís !!

Anònim ha dit...

Hola Senyors

Jo vaig arribar ahir a la 01:00 de la matinada de Cáceres, i tenia l'intenció de sortir avui a ciclar, però quan a sonat de despertador i he vist el temps he fotut el cap al coixí un altre cop i tapat fins el coll he tornar a rempendre el somni que el despertador habia trencat, és a dir, que despres de tot aquest rollo, només puc felicitar aquestes dues Putes Makines que heu tingut el collons que no tenim els altres, jo el 240 graus els hagués necessitat per llevar-me

Siau

Anònim ha dit...

buenu... tampoc ens han deixat tan malament no Maveck?? jejejee
es un plaer ciclar amb una persona k sta igual o més penjada k jo jajaja

bona 7tmana a tots!!!

PD. si teniu previst anar a veure Indiana Jones.... no mata... akest spielberg o cm collons es digui es fa gran i es nota.

ara si deww

Maveck ha dit...

@@pk ! Ja he vist el buga a davant de casa i he sentit el claxon. Que bé poder tenir el carro vigilat mentres vas al cine, oi ?
Pues jo volia anar a vuere l'Indi a les 20:00 però no quedaven entrades.
Res, vaig veure si dormint una mica m'acavo de recuperar ...
Que vagi bé la setmaneta !!
Per cert, busco algú que vulgui sortir a córrer. Nivell: Iniciació
Començo de cero.

Anònim ha dit...

Hola! aquí l'Eva la sister del @@pk.... haguessiu vist l'arribada de l'Arnau a casa jajajaj era en plan: "ho haveu vist!! ho haveu vist!!" jejeje cada pas que feia s'escoltava un choff choff. El meu pare dient: "pq no passaves pel tunnel de rentat abans d'entrar a casa collons" jeje si si una arribada triomfal..! el meu cabell convertint-se a lo afro de la humitat que portava el "brodel" (es bromaaaa però quasi..) Després marxo... poso la ma a la barana de les escales... i em pringu de fang jurrrssss!!! quin fallo de no haver-li fet una photo!!! perquè l'haguès penjat clar!!! be nois!!!! DIGUEU QUE SI PT granotes!.. que no os quiten lo bailao !! ja teniu coses per a explicar als nets jajaja!!! UNA ABRAÇADA. Eva

Maveck ha dit...

Hola Eva,
Si que havia de ser un autèntic espectacle veure l'entrada triunfal de l'@@pk a casa !!
I respecte als comentaris del teu pare ... només haig d'afagir que són pràcticament calcats als que hem va fer la meva estimada dóna a mi mentres anava cap al lavabo passant per el passadís !! jejeje Però sí ... que nos quiten lo "mojao"!
Per cer ! Nois, el vostre company Obèlix ha trobat una cursa força interessant de cara al mes següent a Castellar ... es tracta de una cursa de resistència de només 4 horetes en BTT. M'imagino que es a base de relleus anar donant voltes a un circuit ... podeu entrar a la web i mirar-ho. Ja direu quelcom us sembla i si algú està interessant en participar-hi podem fer un equipillo o fins i tot dos !!
Apa, que el dilluns sigui tot lo lleu que es pugui demanar !!

Maveck ha dit...

Pirat@, després de la gran parrafada de l'últim post ... et vaig dir que buscaría el text que sortía al final d'un dels millors programes de TV3: Persones Humanes, doncs bé ... lo prometido és dueda,a vuere que us sembla :
"Volem donar les gràcies a totes les persones que treballen dia i nit de manera anònima per fer possible una televisió pública al servei d'un país. Sense el seu esforç i la seva il·lusió aquest programa no seria possible. Que el seu exemple plani per la nostra terra i que la seva llavor doni fruits. Mentre tots ells siguin presents en els nostres cors, els nostres actes no seran estèrils. Com tampoc ha estat estèril la sang vessada de tants catalans que, amb el seu sacrifici han forjat la nostre nació. És per això que tots tenim amb ells un
deute pendent així com les generacions futures seran deutores
nostres. Segurs com estem que Catalunya triomfant tornarà a ser rica i plena endarrere aquesta gent tan ufana i tan superba. Per això beu, salta, riu, canya a l'estiu i munta-t'ho be. I amb serra d'or els angelets serraren eixos turons per fer-vos un palau, reina del cel, que saps que tot el camp és un clam, som la gent blau-grana, i tant se val d'on venim, perquè és català qui viu i treballa a Catalunya, de la
mateixa manera que és algerià qui viu i treballa a Algèria. I per això tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, i tornarem a vèncer, i com més serem més riurem. I si algú hi deixa la pell, que quedi clar que al fossar de les moreres no s'hi enterra cap traïdor: fins perdent nosaltres banderes, serà l'urna de l'honor.
També volem agrair la col·laboració del departament de governació del cos dels mossos d'esquadra i molt especialment, de l'agent 47880 Z/F. I és tant cert com som vius que se'ns acosta
l'hora foscant. Contradiccions: al·lèrgies tardorals, malalties
hepàtiques i insuficiència renal. La força del teu enemic és la teva
feblesa i la seva feblesa és la teva força. És a dir, que la seva
força és alhora la teva feblesa i la seva força. Però recorda: mai no
deixis que la força de la gravetat t'empenyi cap avall. I si
caus, aixeca't que de terra estant no deixes passar. I, si un cop
dret, la força de la gravetat et torna a fer caure estigues
assegut i mira com s'ho fan els altres per mantenir
l'equilibri. I sempre crida ben fort: o ens escalfem tots o
llencem l'estufa al riu. Si sura, marxarà surant i si
s'enfonsa, quedarà enfonsada. No serà pas ni la primera estufa al
fons del riu, ni l'última estufa que es perdi al mar. Perquè
tantes se n'han perdut que ara no vindrà d'una.

He passat pel davant d'una ferreteria i he recordat el teu cos i en sentir bordar un gos, he recordat les teves paraules d'amor. I fregant el passadís en el motxo m'ha semblat veure els teus cabells. En tot cas, ara ets lluny i per lluny que siguis encara podries allunyar-te
més, i tot plegat ens fa dir: au, aneu pels camins i feu el que pugueu i si pel camí us trobeu en "Butros Ghali", piqueu-li el cap amb companyonia i digueu-li:"Ei, Butros!" I en Butros us dirà" us ha anat ben just, companys!!" I és que són tantes les criatures que hi ha
damunt la capa de la terra i tant pocs dies que tenim per estimar-les! Que el neguit ens traeix però la providència ens empara...i així serà fins que deixi de ser.

Tot s'estira , tot s'arronsa, i si tinguessis vergonya, no et diries
Alfonsa. I si jo fos un home valent, no em diries Vicent. I si canto aquest lament és perquè m'has fet saltar una dent. Ai les teves croquetes Alfonsa si les embarco, la nau s'enfonsa!! I poc a poc, pas a pas, lentament, hem fet...PERSONES HUMANES"

Anònim ha dit...

Hola Senyors

Collons Maveck, nomes per el esforç que has fet per escriure aixo et mereixes que llegim les 673 paraules que has escrit en aquest post, un mes a afegir a la llista Ginness del bloc

Un persona humana!!!!

Anònim ha dit...

Hola Senyors

Maveck jo tambe vull sortir a correr, he passat de la mitica xifra del 90 Kg, i els he de treure com sigui, pero segurament no estare disponible tot els dies per temes de viatjes, pero sortir a correr un parell de dies a la setmana segur que si.
Senyors comunicat d'interes nacional,tinc un amic que vol vendre dos bicis de un any cada una, Specialized Stumpjumper, i Specialized Enduro SL, jo les he vist i estan com noves les dues

Siau

Maveck ha dit...

Molt bé Murdock, això està fet.
Oi que tú tb ets soci del CNS ??
Jo ara estic començant a correr amb plantilles i m'han recomanat que ho faci damunt d'una superficia tobeta ... la cinta, de moment hem va de puta mare, si vols, podem quedar al club i començem a fer kms. de cinta per un tubo ... quan començem a tenir una mica de fondo i forma ja podrem sortir a correr per asfalt ... .que et sembla ??
Ja diràs com ho tens.
763 Paraules ?? Joder !!
Apuntat als Pk! Guines !!
@@pk avui no t'he vist al Club.

Anònim ha dit...

Canalla!!! que us passa?!?!?!
Heu canviat tots de camell???
Ja veig que tanta aigua i la poca altura us genera verdet al cervell. jajajajjaa
Au nens, poseu-vos sota el assecador i rellegiu els posts.

Anònim ha dit...

Gran parrafada la del Maveck, cada dia estem mes malament.

Anònim ha dit...

Proposta:

Podiem fer un altre Guines de la colla Pk.
Qui la te mes llarga....

apali tots a dir els Cm.

Jo amb reservo per l'últim, jejejeje.

Anònim ha dit...

Sr. Murdock permetim un consell de bon amic, respecta als 90 kls., jo tinc un remei millor que sortir a corre, es un sistema infalible que no es resisteix a cap cos huma, i a més es molt economic:
MENJAR POC I POQUES FARRES.
I si a mes voste vol estar en forma l'hi aconsello corre un parell de cops per setmana que es el que jo faig, poc tiberi, poc mam poc ...... i a corre com el Forrest gump.
Espero que tingui a compte el meu consell, i el convido a sortir amb mi cuan voste vulgi, jo surto els dimarts i els dijous a les 20,45h.

Maveck ha dit...

A veure qui és el guapo que s'atraveix amb el rècord que proposa el Pirat@ ... jo ja faré una taula comparativa pq tothom pugui comparar ... podem treure la mitja dels Pk's! Bueno, quedo a la espera ...
Murdock, el consell de Don Antonio és dels bons ... endevant.
Jo avui he anat al Club a correr ... espero poder sortir aviat amb companyia, de moment tinc bones sensacions.
Avui vaig a vuere l'Indi ... ja us explicaré si val o no la pena.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Interesan proposta la de 4 h. de resistencia,
Podria estar be per cambia una mica i fer algo diferent, segons l'enllaç que el Sr. Maveck a col•locat al blog, el desnivell es de 20 m. i el circuit te 1,8 Km. El circuit esta just cuan arribem a Castellar del V. pel camí de Can Amat, en el lloc que fem el reagrupament i que desprès seguim per un cuirol,
Per la meva part ok. Si pot ser, anar amb l’equip del SR. Arnau jejejejeje

Anònim ha dit...

Més de cinc dits amb "olgura"

Anònim ha dit...

Mariano, amb posició de firmes o descans??

Anònim ha dit...

La dieta del CUCURUCHO!! akesta és infal.lible!! be... això diuen jajaj. Ara miraré la pagina akesta d la prova de resistencia a vore k tal. buf!! he fet campana a8 i ahir del club xk el dilluns a primera hora hem va agafar un petit pinsament a l`eskena ke una mica mes i em kedo com en Gigi (no de capullu no...) sino clavat jejeje.. saludu Gigi ;-).Maveck la pel-licula em recorda un tros a Mars Attack ja veuras xk jejej i ho sento xl claxon tio, xo al colega se li en va anar la ma sense pensar amb l`hora k era!!
espero poder anar dma a fer algo de bici ja ens veurem xl club Maveck, Marian@, Presi, Murdock etc..

PD. NO US ESFORÇEU AMB ELS GUINESS... la tinc massa llarga x competir amb vosaltres XDDD
una abraçada a tots i ke tb us la piki un poll!!!!!!!!!!!!!

Maveck ha dit...

Molt bé, molt bé ... ja tenim al primer candidat per participar a les 4 hores de resistència.
I també tenim al primer valent que ha donat les seves mides ... el problema es que no són vàlides ... han de ser les unitats de mesura universals ... més concretament les europees ... o sigui cms. i pel que fa a la posició ... firmes/descans, és important fer-ho constar, no fos cas que higuessin mals entesos, o depresions, etc...

Maveck ha dit...

Per cert, les 4 hores de resistència son un disabte, comencen a les 5 de la tarda fins a les 9 del vespre, ho dic per tenir-ho en compte.
@@pk, ets un crack !!
O millor encara ... un cata-crack !!
Divendres sopem al Bogey ?? El Mariano no hi serà ... però l'hi he demanat al Xavi que ens faci unes patates amb autèntica salsa brava !!!
Saludus !

Anònim ha dit...

ok divendres soparrrrrrrrrr amb unes superbraves amb chili chili!!!

buenu demà + men vaig a dormir a veure si l`eskena millora
Maveck, tu si kets un crack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dewwwwwwwwwwwww

xxxl en descans jajaja

Maveck ha dit...

Bueno, nois, ja he vist l'Indiana Jones ...
mmmm ... deixe'm-ho aquí.
Bona nit !

Maveck ha dit...

Bon dia,
Tenim una latre sortida per el dia 8 de Juny. Aquest cop els nostres amics d'Escapa han organitzat una cosa bastant interessant.
L’itinerari proposat és el següent:

Punt d’inici a Torroella de Montgrí (al costat del! pont del Ter), seguirem cap a la Gola de Ter, on veurem el cabal del riu (després de dies de pluja) en el seu tram final. Ens endinsarem per els arrossars de Pals i les seves basses. Travessarem la carretera C-31 en direcció a Sant Joan de Boada, Fonclara i Palau-Sator (típics pobles que conserven aspectes medievals), i ja la recta final cap a Fontanilles, Gualta i tot resseguint el riu d’Aró fins a Torroella de Montgrí.

L’itinerari és totalment pla, i té uns 28 km de recorregut.

Sortida a les 10.00 des de Torroella de Montgrí (hi ha un parking d’un supermercat al costat del pont del Ter).

Desplaçament en cotxes particulars (8.30 sortida de la botiga)

S'ha de portar esmorzar.

Podeu mirar l'enllaç a les sortides programades, ja direu que us sembla.

Anònim ha dit...

te collons la pel.liculeta el Maveck? JEJEJE buenu tp sta tan tan malament... es deixa veure (by Marian@)Ei!! fa bona pinta la sortida k fa l`escapa eh? x mi cap problema. buenu canalla ens veiem diumenge ok??? i divendres respectivament jejeje dewwwww

Anònim ha dit...

Hola Senyors

Maveck per mi perfecte el tema de corre de moment en la cinta del club , jo de moment es el que estic fent 30 minuts de cinta 30 de bici per anar adaptan el cos,pero aquesta setmana i la propera ho tinc bastant fotut baig de cul, pero láltre podem quedar per anar al club, Don Antonio gracies per els teus consells el intentare seguir pero jo crec que el tema be per el menjar no pas per les farres si fos per aixo esteria fet un maniqui, la sortideta per terres del emporda , podrien vindre les dones i despres ens quedem a dinar per alla dalt.

Siau

Anònim ha dit...

Sabeu quelcom del presi?

Anònim ha dit...

Esta negocian lo del tema del aigua amb el Zapatero!!!!

Maveck ha dit...

Ok, Murdock. Quan estiguis visible ja diràs quelcom.
En referència a la sortida que es planteja ... no estaria malament el que proposa el Murdock ... a veure si la gent s'anima...

Anònim ha dit...

Ho deia per que al diari hi ha un ciutadà que li dona canya per lo de allargar la pista del aeroclub de SBD i no sé si ho sap.

Anònim ha dit...

Es que quan escric al diari sempre ho faig sota un seudonim, igual que en aquest bloc...que despres tot se sap

Maveck ha dit...

Bueno, bueno ... s'acosta el cap de setmana. I encara no hem parlat de la sortida de diumenge.
La sortida serà la que estava programada per el finde anterior: Sant Sebastià de Montmajor - Gallifa. És molt possible que diumenge ens mullem una mica, les previsions diuent que plourà. Si algú vol fer alguna altre proposició estem oberts a qualsevol cosa ... per exemple, podriem anar a esmorzar a casa el Pirat@ que fa temps que ho va dir però encara no hem tastat res ...
jejeje. No, ara en serio, en principi la sortia es durà a terme plogui o no, la única cosa que pot variar és el fet de portar o no entrepà ... sóc partidari de que si plou parem a esmorzar a algún restaurant, de totes maneres vosaltres teniu la paraula ...
Senyors de Caldes ?? Que hem de fer ?? Vindreu aquest cop o no us voleu mullar ??
Vinga nois, que ja s'acava !!

Anònim ha dit...

Ahir, vaig surti una estoneta amb la bici i vaig acaba puja’n a dal de tot de la pujada de la Tartana per un altre camí, (duríiissiiiim), però companys, quan mes baixo de allà dal direcció a Castellar mes m’agrada, es una pesada, no amb cansaria mai de fer-la,

Companys, la previsió del tems no es mesà favorable, jo no amb (mullaré) fins el diumenge a les 7 h. Espero pogué surti i desfruitar com sempre de la vostre companyia.
Jo no m’escalfaria massa el cap, proposaria una sortida curteta i esmorzaria sota cobert, en previsió del que puges ser.

Maveck, no penso contesta a la teva proponte de esmorzar.

Maveck ha dit...

Pirat@! Amic meu, espero no haver-te molestat ... jejeje ... però es que quan tinc gana no se el que dic. Crec que finalment diumenge acavarem fent un morro a Sant Llorenç !! Així ens assegurem aixupluc en cas que fos necesari, de moment, segurs serem 3 a veure si la gent s'anima !
Bueno, aquest nit aniré a sopar al Local Social amb l'@@pk, a veure que ens ha preparat el chef amb estrella "michelin" ... ja us explicarem.
Fins més tard.

Anònim ha dit...

Don Antonio... no tinc paraules! ets un crack!!

dium 8.00 L.S.

;-)

Anònim ha dit...

Bona tarda, senyors.

Haurem de probar la cuina de "Don Antonio Adrià", sembla que aquestes braves liofilitzades estan de mort.

Demà diu el senyor aquest de la dreta que plourà, ah no, ara diu que "principalmente nublado", o sigui, toca bici, aixi que a les 8:00 al L.S., (7:30) per l'expedició Calderina.

Ja direu si portem bocata o no.

Adéu, bona "siesta".

Maveck ha dit...

Hola, hola, hola ...
Demà, com que no tenim gaire clar què farà, més val assegurar el tiro ... finalment s'ha decidit anar a fer un morret a Sant Llorenç. O sigui que tothom a les 8 al local social sense entrepà.
El sopar d'ahir ... espectacular !!
Quines seques ... quines almejes ... quin popet !! Una vegada més Don Antonio es va superar !!
Vinga nois, ens veiem a la tarda fen una birra i demà ciclant ...

Anònim ha dit...

Hola marikites!!!!!
Menda-lerenda es llevarà a les 7.30 aixecarà les cortines i si ho veu mitjanament bé baixaré, si no potser vinc a que em convideu a esmorzar , jejejej
Petonets i si no ving que tingueu una bona ciclada.

Anònim ha dit...

rajilla

Anònim ha dit...

Quants valents en surtid avui?

Anònim ha dit...

Diari del Presi.

Diumenge-6:30 AM - PLOU DE COLLONS !!!!! faig un pipí i torno al llit. De ben segur que el nostre "Catackrak Btt" sortira encara que sigui amb "patos".

La setmana ha estat molt mogudeta, molta feina (hasta sembla mentira en els temps que corren), però benvinguda sigui... Tant sols que arrivas cançat al vespre i només vols sopar, veure a la canalla i anar a dormir.

Ahir disabte, per acabar de fer la setmana, ¡Competició rítmica a Sabadell Interclubs!. Llevat a les 5:30 i a donar un cop de má a preparar tota la mogudeta de la competició,fins a les 15:00. Aquest cop l´organitzaba l´escola de la Laura.
Per cert, em comença a fer una mica de corte, però ha tornat a quedar primera.
Per acabar de adobar el dia, "Indiana", sense comentaris.... gairabé m´ha adormo. Ens fem grans!!!

La setmana també a donat altres mogudetes com bé veig que sabeu alguns... , "son las cosas del querer".

En fí, m´ha tocat posarme al día... "Propostes de sortides", "Campeonat de titoles","Records Güines", ... torno ha estat esgotat.

Don Antonio, ¿ Ferran Adriá, ó Santamaría ?.

Murdok, parla amb el Mariano. La cinta és lo pitjor. Jo et recomano la dieta de Don Antonio, acompanyat de l´activitat preferida pel nostre company Pirata, "El TETO" jejejeje.

Maveck, la proposta de l´Amporda fa bona pinta. Podem fer el que diu el Murdok, anar amb la família i dinar tots plegats.

Bé, deixo tanta "plàtica" i us faig arribar les meves expresions a tots.
Per cert, avui si teniu alguna LAURA la feliciteu.

Per acabar, ... molt mono de riclar de nou amb tots vosaltres.

Salut companys !!!!

... i petonets.

PS.
Tlm, dilluns tinc sopar amb el teu amic del "porque no te callas". Una cosa íntima, només serem uns 1323... , pensa en un encárrec, jejejeje.
Murdock, anónims de prensa... cabroncete.
Marian@, estic viu i esperant a poder convidar.vos a una birreta, collons 48 poca broma.

Maveck ha dit...

Avui hem sortit 3. Però quins 3!!
Més explicacions al següent post...
Salud,

Anònim ha dit...

Maveck, Arnau i El Don.